söndag 2 november 2008

Tittförbud

Visst är det fint att människor engagerar sig i behjärtansvärda ärenden! Ännu finare när det finns kunskap om ärendet i fråga.Finast blir det om de engagerade människorna också har ett språk! Vår goda drottning vill inte att vi ska se på barnporr!? Dvs sådan porr som vi inte får lagra i våra datorer.Det är väl behjärtansvärt i sig. Men ordet! Titthål,tittskåp,tittut. För barn,ju. Här, otäcka herrar pedofiler,ska ni minsann få ett gulligt litet tittförbud!Finns det ingen stab som kan hjälpa till med svenska språket? Och man kan undra vilka tittförbud som råder på slottet.

5 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

jag tror att hennes majestet drottningen inte får titta sig själv i spegeln. Faktiskt. Det är den enda förklaringen jag kan knåpa ihop vad gäller de horribla och fortgående operationerna. Som vi betalar för.

Hexa sa...

Tror nog att Silvia tjuvtittar.....

Anonym sa...

..jag tror att hans majestät nu även har fittförbud. Vet inte om det finns tillräckligt med speciallärare för fler ungar på slottet. Konungen är väl sen tidigare gluttenallerisk så där är det nog tittförbud sen länge.

Hexa sa...

Oh,J,I love you!

Kenneth Grönwall sa...

Jaha här händer det inte mycket inte...